Guanyadors del concurs A por el oro!

Alba Romera i  Mercè Balaguer són les guanyadores del concurs ‘A por el oro’.

L’illa dels llibres  gràcies a l’editorial Maeva  ha sortejat dos exemplars de la novel·la A por el oro de Chris Cleave.

Es tracta d’una una història de superació personal escirta per l’autor de  Con el corazón en la mano.

Després de rebre les respostes per part dels lectors de L’illa dels llibres a la pregunta  Quin ha estat el repte més important de la teva vida? i fet el sorteig les guanyadores són:
Alba Romera i Mercè Balaguer.

Aquestes són les respostes:
Alba  Romera: El repte mes important de la meva vida es el que ara em toca, començar una nova vida amb el meu fill tota sola

Mercè Balaguer: desprès de començar a treballar amb 17 anys, a una perruqueria a on vaig aprendre tot el que em podien ensenyar, vaig anar sumant anys fins arribar a 20 ( que sumats als 17 eren 37, els que ja tenia!)  i em va caure a les mans el llibre de “quién se ha comido mi queso”, aquest va fer que se’m engegues un “algo” al meu interior, un neguit, que amb 1 mes vaig plegar de la feina de “tota la vida” sent l’encarregada, a començar de zero, el meu proyecte es diu OKTOBER PERRUQUERS, i al octubre farà ja 8 anys que anem pas a pas!  si aquesta pujada del 8 al 21% de I.V.A no ens retira abans d’hora!! aquest ha estat el meu repte més difícil, dons haver de donar la  carta al l’empresa ha on t’han tractat molt bé, durant 20 anys, costa plors kilos, i….