L’anunci de acord  vol donar continuïtat i impuls al model cultural i empresarial de Bromera

L’acord, a més de la participació de Planeta a l’accionariat, contempla el manteniment de la independència de gestió del Grup Bromera; la continuïtat i l’impuls de les seves línies estratègiques; el compromís social i mediambiental i de defensa de la cultura valenciana, alhora que garanteix la continuïtat a Alzira de la seu de l’empresa i del seu equip humà, format per 60 persones, multitud de col·laboradors habituals i empreses auxiliars. El grup editorial valencià, format pels segells Bromera, Algar, Tàndem, Animallibres, MésLlibres, Diálogo i Tilde, va superar els 7,5 milions d’euros de facturació l’any 2021.

Josep Gregori, fundador i actual director de Bromera, ha anunciat que el gener de 2024, coincidint amb la seva jubilació, cedirà el relleu de la direcció del grup editorial valencià en la figura de Bernat Bataller, actual director comercial del grup amb la col·laboració de Sandra Capsir, actual directora de màrqueting.  “L’entrada del Grup Planeta a l’accionariat de Bromera i el recanvi generacional de la direcció amb persones de la casa són una garantia de projecció de futur”, ha assenyalat Josep Gregori.

Bromera a través de les xarxes socials han anunciat que inicien una nova etapa amb molta il·lusió! I que l’acord amb Grupo Planeta donarà continuïtat i un nou impuls al projecte editorial que mantindrà la seva independència.

Jesús Badenes, director general de la Divisió Editorial del Grup Planeta, considera que “la participació en el Grup Bromera —un model de bona gestió, demostrada per la gran acollida que li dispensen llibreters, autors, ensenyants i lectors— significa un reforç de la nostra oferta literària global i, particularment, en el camp de l’educació i el llibre infantil i juvenil. És especialment remarcable la sintonia de plantejaments i la complementarietat entre Grup Bromera, al capdavant de l’edició valenciana, i Grup62, el gran referent de l’edició en català; amb aquesta nova vinculació també reforcem i ampliem l’aposta per l’edició en aquesta llengua”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here