L’escriptor italià publica un relat inèdit sobre la trilogia de ‘A tres metres sobre el cel’

Federico Moccia

Després de finalitzar la trilogia amb ‘Tres vegades tu’, Federico Moccia reviu amb un relat inèdit la història d’amor entre Babi, Step i Gin.

Federico Moccia Babi i joLes editorials Columna i Planeta publiquen un relat curt amb poc més de 100 pàgines, on l’escriptor italià ofereix un passatge inèdit amb reflexions de Step sobre l’amor. Per Moccia es tracta d’una història que comptat amb el costat més emotiu i tendre de la història.

‘’Sense l’amor som ‘coses abandonades’. I en un instant revisc la primera vegada que et vaig veure, aquella sensació estranya, aquell estremiment imprevist que em va recórrer l’anima sense cap motiu, aquella sacsejada que em va aturar el cor per un moment. Ets aquí’’

El relat ‘La Babi i jo’ ja havia estat publicat anteriorment en una versió multimèdia pel portal Flook però ara els seguidors de la història podran llegir en paper el relat.

Federico Moccia publicava l’any 1992 la novel·la ‘A tres metres sobre el cel’. Malgrat el rebuig de diverses editorials, l’escriptor italià va decidir publicar-la en una petita editorial. No va ser anys més tard quan gràcies al boca-orella es va convertir en un fenomen editorial aconseguint la reedició de l’obra.

‘Tinc ganes de tu’ va ser el títol de la segona part d’una trilogia que Moccia tancava aquest 2017 amb ‘Tres vegades tu’.