L’acte de lliurament es  realitzarà a les 20.30h a l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la celebració de la Setmana del Llibre en Català.

La novel·la ‘Permagel’ d’Eva Baltasar ha guanyat el VIII Premi L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre l’any. 

El 8 de setembre coincidint amb la celebració de La Setmana del Llibre en Català es farà a l’escenari número 2 de l’avinguda de la Catedrala les 20.30h.

L’acte de lliurament que comptarà amb la presència de l’autora i una posterior conversa sobre l’obra guanyadora a més de la lectura de fragments de l’obra a càrrec de l’escriptora i actriu Coia Valls,

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 15 títols publicats entre el mes d’agost de 2017 i juliol de 2018 i que han estat escrites o traduïdes al català. Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut més de 3.900 vots, la novel·la guanyadora.

L’acte gratuït o obert a tothom també comptarà amb personalitats vinculades del sector editorial i també anteriors guanyadors del Premi L’Illa dels Llibres.

Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here