Espai literari, una nova llibreria a Barcelona

La nova llibreria  vol especialitzar-se en editorials petites i autors per descobrir

espai-literari
Espai literari és la primera llibreria  de Barcelona especialitzada en autors autoeditats  i editorials petites i vol convertir-se en l’espai idoni per fer difusió d’aquestes obres amb presentacions i altres actes literaris.

Situada al carrer Ramón y Cajal, 45 del barri de Gràcia , Espai literari vol ser un lloc de referència dels escriptors no consagrats i dels autors encara per descobrir. Per aquest motiu vol oferir-los un espai on puguin fer les seves presentacions i  puguin  trobar  el seu propi  espai  literari.espai-literari slogan

L’autoedició  és un fenomen en alça, especialment als Estats Units on un 43% dels llibres publicats són autoeditats. Per aquest motiu en aquesta nova llibreria no hi trobarem els clàssics bestsellers del moment.

L’oferta anirà creixent ens els propers mesos amb presentacions  i tallers, sense oblidar la venda de llibres d’editorials petites però amb catàleg força important com Impedimenta, Males Herbes, Periscopi, Sexto Piso, Llibres del delicte, Albertí edicions entre d’altres.

Com asseguren al bloc de la llibreria:

Editorials petites, sí…
Perquè les grans indústries editorials ja disposen d’una potent maquinària de difusió. Perquè els èxits comercials no sempre son sinònim de qualitat literària. Perquè és injust que tant talent literari quedi amagat sota les pedres.

Autors desconeguts, sí…
Perquè tots els tòtems de la literatura, sense excepció, van ser desconeguts un dia. Perquè tenen coses a dir. Perquè les grans editorials no estan per ells

Qui sap si algun dels autors ara exposats a Espai literari podrien convertir-se en un futur  en  bestsellers.  De moment haurem de deixar-nos aconsellar i visitar la llibreria.

El periodista Aureli Vázquez és el responsable de la nova llibreria que obrirà les seves portes el dijous 3 d’octubre a les 19.00h

De moment per a més informació http://www.espailiterari.com/