Escándalo Films adaptarà al cinema ‘Ullals’ de Salvador Macip i Sebastià Roig.

La novel•la juvenil escrita per Salvador Macip i Sebastià Roig farà el salt a la gran pantalla de la mà de la productora Escandalo Films.

 

El rodatge d’Ullals començarà el mes de setembre sota la direcció d’Alberto del Toro Salvador Macip ha estat el responsable també de l’adaptació cinematogràfica.

Escándalo Films és la productora de l’ESCAC responsable de films com Eva i Tres dies amb la família. El projecte es presentarà als distribuïdors internacionals en el mercat del proper Festival de Berlín, que se celebra del 9 al 18 de febrer.

Ullals: la novel·la.
Inspirada en un cas real arran de la notícia publicada l’any 2006 en alguns mitjans de comunicació sobre uns presumptes maltractaments patits per uns nois estrangers en un reformatori de característiques molt especials, situat a l’Alt Empordà, Ullals (La Galera) ens ofereix una  història de misteri i terror
El Vicent, un adolescent de classe alta, acostumat a fer el que vol, és internat en un campament exclusiu famós entre l’elit, pel seu èxit en reeducació de joves conflictius. En Vicent comprova ben aviat els seus mètodes. A poc a poc s’haurà d’anar adaptant a un món malsà de disciplina cruel i extrema. Però en Vicent veurà que tot això no és, ni de bon tros, el pitjor que li pot passar. Aviat tindrà noticíes d’unes misterioses criatures, salvatges i assassines, que assetgen les instal·lacions.

La novel·la va ser guardonada amb Premi Joaquim Ruyra de Literatura 2011.

 

Enllaços destacats: Entrevista amb Salvador Macip i Sebastià Roig