El llibreter de la Llibreria Documenta substitueix a M. Carme Ferrer, després de dirigir el gremi en els darrers quatre anys.

Durant una assemblea extraordinària, les llibreries agremiades han ratificat per unanimitat la candidatura de la junta directiva encapçalada per Eric del Arco. Aquesta junta substitueix la que ha estat dirigida els darrers quatre anys per la. M. Carme Ferrer.

La junta sortint ha encoratjat i ofert tot el suport al nou equip i aquest ha agraït la feina feta pel seus predecessors, més encara en un període marcat per la COVID, i l’enfortiment del Gremi que han aconseguit.

Entre els objectius de la nova directiva del Gremi LLibreter; La consolidació del Gremi, el treball a l’entorn de les diverses problemàtiques del sector, la visibilització i l’empoderament de tot el territori, la formació i el prestigi de l’ofici llibreter, o l’aposta pel foment lector.

A banda del nou president del Gremi, llibreter de la barcelonina Llibreria Documenta, la nova junta directiva està formada per Gemma Barrufet Gonzàlez (Llibreria A peu de pàgina, Barcelona); Maite Sánchez Benito (Llibreria Pebre Negre, Barcelona); Oliva Pascual Pastor (Llibreria L’Aranya, Cerdanyola del Vallès); Mertxe París Leza (Llibreria El Genet Blau, Lleida i Barcelona); Fe Fernàndez Villaret (Llibreria L’Espolsada, Les Franqueses del Vallès); Toni Ferron Solà (Llibreria Foster & Wallace, Vic); Carlota Freixenet Martín (Llibreria La Carbonera, Barcelona); Andrea Giovannoli (Libreria L’Argonauta, Balaguer); Aitor Martos Ortiz (Libreria Sendak, Barcelona); Anna Nicolau Rocabayera (Llibreria Les Voltes, Girona); Antonio Ramírez González (Llibreria La Central, Barcelona); Glòria Rius i Olcos (Llibreria Laie, Barcelona); i Júlia Albesa Valls (Llibreria La Irreal, Tortosa).

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here