Entrevista: Santiago Posteguillo presenta a L’illa dels llibres de ‘Los asesinos del emperador’.

Santiago Posteguillo ha presentat a L’illa dels llibres la seva nova novel·la ‘Los asesinos del emperador’ (Planeta). L’escriptor  també ha destacat els ingredients  amb els quals ha de  comptar una bona novel·la històrica.

La trilogia de las Legiones malditas (Ediciones B) va catapultar a Santiago Posteguillo com un dels grans autors de novel·la històrica espanyols. Ara amb Los asesinos del emperador (Planeta) enceta una nova trilogia sobre Trajà.
Santiago Posteguillo ha destacat que la seva novel·la a més d’entretenir també vol aconseguir divulgar la figura de l’emperador Trajà, que avui en dia encara és un personatge poc conegut.
La novel·la Los asesinos del emperador es centra en els inicis de la vida de Trajà i dels problemas polítics i socials que viu Roma en aquella época. Una època amb guerres civils on l’autor també narra la construcció de l’Amfiteatre Flavi (el Coliseu), l’erupció del Vesuvi i l’auge dels primers cristians.
La novel·la també estarà disponible en català  abans de Sant Jordi, segons ha informat  Santiago Posteguillo a L’illa dels llibres.