Random House publicarà la primavera del 2024, l’obra inèdita de l’escriptor colombià que coincidirà amb el desè aniversari de la seva mort i el vintè de la publicació de la seva darrera novel·la.

© LM.PALOMARES

 

El llibre sortirà a la venda simultàniament en físic, llibre electrònic i audiollibre, i en les principals llengües del món.

En paraules dels seus Rodrigo i Gonzalo García Barcha, fills de Gabriel García Márquez, recorden que  “En agosto nos vemos va ser el fruit d’un últim esforç per continuar creant contra vent i marea. Llegint-ho una vegada més a gairebé deu anys de la seva mort descobrim que el text tenia moltíssims i molt disfrutables mèrits i res que impedeixi gaudir d’allò més excel·lent de l’obra de Gabo: la seva capacitat d’invenció, la poesia del llenguatge, la narrativa captivadora, el seu enteniment de l’ésser humà i el seu afecte per les seves vivències i les seves desventures, sobretot en l’amor, possiblement el tema principal de tota la seva obra”.

Pilar Reyes , directora editorial de Penguin Random House, assenyala que “Com a editors de tota l’obra de Gabriel García Márquez, la publicació d’un inèdit seu suposa un immens orgull, a més de ser una notícia que els lectors del món sencer celebraran. És un honor a més publicar-lo l’any 2024, any en què es commemoren els 10 anys de la seva mort”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here