Arriba ”Pirates Rodamons” després de la publicació de ‘El lleó vergonyós i els seus amics’

Onze anys de carrera musical, més de 1.000 concerts realitzats i amb 75 milions de visualitzacions a Youtube dels seus vídeos, dos llibres publicats i 4 discos són algunes de les dades que demostren la qualitat i la força d’El Pot Petit.

La nova aventura del grup El Pot Petit està basada en una de les cançons més populars de la formació catalana. Els pirates protagonitzen el nou àlbum il·lustrat on ens recordaran que l’amistat és el gran tresor. És la història de tres pirates la Jana, en Pau i el Pirata Despistat a la recerca del pirata despistat que en una tempesta cau del vaixell pirata.

Amb il·lustracions de Monsuros i escrit per Helena Bagué, Josep Rovira i Siddartha Vargas ‘Pirates Rodamons’ ens trobarem als amics pirates, el calamar, el mico divertit, el lloro i molts més que ajudaran a en Pau i la Jana a trobar el millor tresor de tots, l’amistat.


El grup assegura que els llibres ”Són històries que van més enllà de la cançó’ i sobre
la publicació dels dos llibres basats en les seves cançons, neix davant ‘les ganes de créixer i obrir noves vies d’interacció amb el públic que ens ve a veure’. Sobretot perquè ”Teníem moltes ganes de fer un conte amb molta il·lustració i una narrativa que no només expliqués el que és la cançó sinó que apareguessin nous personatges, nous fils narratius… i que no fos només plasmar la cançó”.

Sobre l’èxit de les cançons, per en Pau i Jana del grup El Pot Petit afirmen que “No tenim la fórmula perquè això funcioni, però sí que fem les coses de veritat i amb el cor i creiem que si fas les coses amb il·lusió i com t’agrada fer-les, arriba a la gent d’una manera més directa a com ho sents i com ho ensenyes”

Sobre els missatges de les seves cançons asseguren que ”Ens agrada no ser alliçonadors i transmetre una sèrie de valors amb els quals, nosaltres com a persones i com a grup, hi creiem i que aquests valors estiguin a les cançons però d’una manera molt juganera. Sense ser molt alliçonadors i que cadascú s’emporti el que vulgui de la cançó”.

A la pregunta de si tindrem nous projectes editorials, El Pot Petit assenyala ”que el públic decideixi quin podria ser el nou llibre”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here