Els maletins de Lilly Chantilly

L’editorial La Galera i Lili Chantilly ens proposa diversos maletins per ajudar-nos a dissenyar rob ai joies.
Recomanat a partir de 6 anys.

 

 

 

El maletí de les festes del món.
Aquest és  maletí perfecte per dissenyar vestits de festa. Amb estampats, adhesius, siluetes i trucs i consells per preparar el millor vestit per anar a una festa. Amb aquest maletí entraràs en el món de la moda i de les festes més destacades del món el carnaval de Rio, la Feria de Sevilla, l’any nou xinès, el carnaval de Venècia o el de Fort-de-France.

El maletí de les danses del món
Si el que busquem són les danses del món en aquest maletí hi trobarem coses interessants per dissenyar la moda de les danses de països del món: el flamenc, la dansa del ventre, el tango…

El maletí de la moda.
Si el que ens interessa és la moda en aquest maletí de la Lili Chantilly aprendrem els els consells i les nocions bàsiques per poder dissenyar la teva moda. Inclou pàgines amb consells, patrons per poder resseguir peces de roba, 40 siluetes per vestir, 24 estampats diferents i 200 adhesius.

El maletí de les joies
Dels dissenys exclusius a les joies. Gràcies a Lili Chantilly sabrem com es fan nous models de joies. El maletí inclou 16 textures de pedres precioses, 29 patrons, 67 adhesius brillants, 40 pàgines per pintar, consells i trucs per anar a la nostre moda.

El maletí del maquillatge.
Estampats, patrons, adhesius, siluetes… Un llibre maletí ple de consells i trucs per aprendre a dissenyar maquillatges!