Els 10 articles més llegits del mes d’agost a L’Illa dels Llibres

La cinquena edició del Premi L’Illa dels Llibres encapçala la llista dels 10 articles més llegit del darrer mes.

V PREMI ILLA DELS LLIBRES 660PX

 

1-Premi L’Illa dels Llibres 2015. Amb el teu vot decideixes la novel·la guanyadora.
La cinquena edició del Premi L’illa dels Llibres i les votacions dels lectors ha estat l’article més llegit del mes d’agost. Finalment Alejandro Palomas amb la novel·la ‘Un fill’ ha guanyat l’edició del 2015

2-Obsessió, imaginació i suspens amb ‘’La noia del tren’’ de Paula Hawkins. L’escriptora publica un thriller psicològic que s’ha convertit en una de les novel·les de l’any. Quantes vegades hem imaginat com són les vides de les persones anònimes que ens creuem pel carrer o bé compartim seient en el tren o l’autobús?. Potser sentim curiositat i aquest sentiment desapareix en pocs segons, però per a la protagonista de ‘La noia del tren’ (La Campana/Planeta), aquest fet li provoca una certa obsessió. Cada matí, Rachel Watson agafa el mateix tren per anar a Londres i l’aturada en un semàfor vermell li permet observar amb detall els moviments que es produeixin al seu voltant, especialment els d’una parella a qui anomena Jason i Jess, de qui imagina una vida tranquil·la i feliç.

3-Descobreix els llibres de l’estiu de L’Illa dels Llibres. Cada any et recomanem 15 novel·les per gaudir de l’estiu. Ara només  cal que busquin un bon lloc i moment per gaudir-les.

4-Forbes publica la llista dels escriptors que més diners han guanyat en el darrer any.
James Patterson encapçala la llista del 2015 i lidera amb diferència el ranquing dels autors amb més beneficis econòmics

5-Algú com tu’ l’aposta arriscada de Xavier Bosch
El periodista i escriptor canvia de registre amb la novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull 2015.Xavier Bosch sembla voler fugir de les etiquetes i a la novel·la ‘Algú com tu’, darrer Premi Ramon LLull hi aboca tot el seu sentiment més romàntic per descriure una història d’amor.

6-Alejandro Palomas guanya el V PREMI L’ILLA DELS LLIBRES amb la novel·la ‘Un fill’’.
El lliurament del premi es realitzarà el dissabte 5 de setembre al matí durant la celebració de la Setmana del Llibre en Català.

7-L’escriptor Alejandro Palomas agraeix als lectors el suport rebut un cop guanyat el V Premi L’illa dels Llibres.
L’autor de la novel·la ‘Un fill’ guanyadora de l’edició 2015 del premi convocat per L’Illa dels Llibres s’adreça en una carta als lectors.

8-VI Concurs Fotogràfic L’Illa dels Llibres – Les 15 fotografies finalistes
El concurs fotogràfic convocat per L’Illa dels Llibres ha estat un dels articles més llegits dle mes d’agost. El 3 de setembre coneixerem la novel·la guanyadora.

9-Gillian Flynn la cara més fosca del suspens.
L’editorial RBA publica en català ‘La part fosca’ la segona novel·la de l’autora de ‘Perduda’.

10-Fes una foto i guanya el 6è Concurs Fotogràfic de L’Illa dels Llibres.
El concurs fotogràfic convocat per L’Illa dels Llibres ha estat un dels articles més llegits dle mes d’agost. El 3 de setembre coneixerem la novel·la guanyadora.