El Premi dels Lectors i les recomanacions de l’estiu segueix sent el més vist a L’illa dels llibres

L’illa dels llibres us ofereix els 10 articles més llegits del mes del mes d’agost  de 2013.

els 15 de l'estiu 2013 illa dels llibres1-III Premi dels Lectors de L’illa dels llibres.  Un any més L’illa dels llibres ha convocat el Premi dels Lectors. Els lectors han triat  les 5 novel·les que més els hi han agrdat d’una llista de 15 propostes. Victus d’Albert Sánchez Piñol ha guanyat la tercera edició d’aquest premi.

2-Les recomanacions de l’estiu  2013 de L’illa dels llibres.  15 recomanacions literàries per aquest estiu.  Només has de triar el lloc i el moment per gaudir-les.

3-WONDER, una novel·la molt humana i plena de sentiments. Wonder ens ofereix una faula sobre la superació personal i lluita contra les adversitats.
Comparable amb l’excel·lent novel·la de Mark Haddon, ‘El curiós incident del gos a mitjanit. Wonder és una faula sobre la superació personal i la lluita contra les adversitats.
R J Palacio debuta com a escriptora  amb Wonder/ La lección de August  (La Campana/Nube de tinta), després de treballar com a dissenyadora  de portades de llibres.

4-Un tastet de …   L’estiu que comença de Silvia Soler.  Les primeres pàgines dela novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull.
La novel·la ‘L’estiu que comença’(Planeta)  la protagonitzen Júlia Reig i l’Andreu Balart, dos joves que estan predestinats a ser amics durant tota la vida.
Les seves respectives mares són amigues i les dues families es van retrobant cada revetlla de Sant Joan. Aquesta tradició segueix anys després i la novel·la narra 50 anys de la vida dels  dos joves  nascuts l’any 1961.

5-IV edició del ‘Concurs Fotogràfic d’Estiu’ de L’illa dels llibres.
Busquem fotografies relacionades amb el món del llibre!!  Sigues original i participa!! Les tres millors fotografies obtindran premi

6-Arriba el fenomen Dicker amb ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’.  Amb 28 anys, Jöel Dicker s’ha convertit en l’escriptor de moda arribant a xifres de vendes i traduccions de besteller. Més de 700.000 exemplars venuts a França i traduccions a una trentena de llengües són la carta de presentació de ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’. (La Campana/Alfaguara)

7-El meravellós ‘El club de lectura del final de tu vida’ de Will Schwalbe. L’autor ens descobreix  el poder de la literatura i l’amor als llibres arran d’un episodi autobiogràfic. 

victus catala8-Victus’ d’Albert Sánchez Piñol, III Premi dels Lectors de L’illa dels llibres. Ambientada durant la caiguda de Barcelona l’any 1714 a mans de les tropes de Felip V, a través dels ulls del jove Martí Zuviría, un expert en fortificacions, Victus, narra un moment clau de la història catalana.
La novel·la  publicada originalment en castellà per l’editorial La Campana el mes d’octubre de 2013 va ser traduida al català el mes de març. Victus va ser també la novel·la més venuda del  passat Sant Jordi

 

9-Aquest estiu escolta  L’illa dels llibres a La Xarxa Ràdio. Del 29 de juliol al 2 de setembre L’illa dels llibres ha comptat amb un espai literari setmanal a La Xarxa Ràdio. Podeu escoltar les entrevsites en aquest enllaç.

10-La Impossible, una nova llibreria a Barcelona.  Malgrat les notícies negatives respecte el negoci editorial i el tancament de llibreries, encara queden emprenedors disposats a demostrar que no tot està perdut.