El Premi dels Lectors i les recomanacions de l’estiu el més vist del mes de juliol.

L’illa dels llibres us ofereix els 10 articles més llegits del mes de juliol de 2013.

els 15 de l'estiu 2013 illa dels llibres1-III Premi dels Lectors de L’illa dels llibres.  Un any més convoquem el Premi dels Lectors. Tria les 5 novel·les que més t’agradin  i decideix amb el teu vot la novel·la guanyadora d’aquesta edició.

2-Les recomanacions de l’estiu  2013 de L’illa dels llibres.  15 recomanacions literàries per aquest estiu.  Només has de triar el lloc i el moment per gaudir-les.

3-La Impossible, una nova llibreria a Barcelona.  Malgrat les notícies negatives respecte el negoci editorial i el tancament de llibreries, encara queden emprenedors disposats a demostrar que no tot està perdut.
4-WONDER, una novel·la molt humana i plena de sentiments. Wonder ens ofereix una faula sobre la superació personal i lluita contra les adversitats.
Comparable amb l’excel·lent novel·la de Mark Haddon, ‘El curiós incident del gos a mitjanit. Wonder és una faula sobre la superació personal i la lluita contra les adversitats.
R J Palacio debuta com a escriptora  amb Wonder/ La lección de August  (La Campana/Nube de tinta), després de treballar com a dissenyadora  de portades de llibres.

5-Arriba el fenomen Dicker amb ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’. Amb 28 anys, Jöel Dicker s’ha convertit en l’escriptor de moda arribant a xifres de vendes i traduccions de besteller. Més de 700.000 exemplars venuts a França i traduccions a una trentena de llengües són la carta de presentació de ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’. (La Campana/Alfaguara)

Joel Dicker illa dels llibresArribar aquí no ha estat fàcil sobretot si tenim en compte que Jöel Dicker es va plantejar la possibilitat de deixar l’escriptura després de veure com cap editor estava interessat en publicar la seva obra.

Així que va decidir jugar-s’ho tot a una carta i va començar a escriure la novel·la  que finalment ha aconseguit un important  ressò internacional i ser comparat amb Philip Roth, Stieg Larsson i Nabokov.

Jöel Dicker demostra que un bestseller no està renyit amb la qualitat. Amb mateix temps que ens mostra una maduresa excepcional que sap portar al lector fins a la darrera pàgina de la novel·la sense que suposi  un esgotament.


6-Entrevista a Jöel Dicker .
‘Quan escrivia, em vaig convertir   en el  meu propi lector’.
L’illa dels llibres entrevista al fenomen literari de l’any.
7-Un tastet de …   L’estiu que comença de Silvia Soler.  Les primeres pàgines dela novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull.
La novel·la ‘L’estiu que comença’(Planeta)  la protagonitzen Júlia Reig i l’Andreu Balart, dos joves que estan predestinats a ser amics durant tota la vida.
Les seves respectives mares són amigues i les dues families es van retrobant cada revetlla de Sant Joan. Aquesta tradició segueix anys després i la novel·la narra 50 anys de la vida dels  dos joves  nascuts l’any 1961.

 

IV CONCURS FOTOGRAFIC ESTIU ILLA8-IV edició del ‘Concurs Fotogràfic d’Estiu’ de L’illa dels llibres.
Busquem fotografies relacionades amb el món del llibre!!  Sigues original i participa!! Les tres millors fotografies obtindran premi.

9-Gillian Flynn explora les relacions de parella a ‘Perduda’  L’escriptora nord-americana publica  ‘Perduda’, un  thriller psicològic d’alt voltatge.

10-El meravellós ‘El club de lectura del final de tu vida’ de Will Schwalbe. L’autor ens descobreix  el poder de la literatura i l’amor als llibres arran d’un episodi autobiogràfic.