El grup celebra els 10 anys de trajectòria musical publicant un conte basat en una de les cançons més destacades de la seva discografia: El lleó vergonyós.

Des de l’any 2009 El pot Petit ha recorregut molts kilòmetres per portar als escenaris les cançons més conegudes de la seva trajectòria musical. Els vídeos de les seves cançons a youtube superen els milions de visites gràcies a temes molt coneguts com ‘Els pirates’, El cuc poruc, El drac Rac, El rock de la formiga i El lleó vergonyós.

Inspirats en la cançó del lleó vergonyós, El Pot Petit publiquen en el seu primer llibre ‘’ El lleó vergonyós i els seus amics’(Montena)  per oferir als petits lectors, un cant a l’amistat i a la solidaritat a través d’un conte protagonitzat per un lleó amoïnat i  que amb l’ajut dels animals de la selva aconseguirà superar la situació i animar-se.

L’elefant, l’hipopòtam, la jirafa, la zebra i un gall intentaran treure la vergonya al pobre lleó.

El Pot Petit asseguren al conte que ‘la història del lleó vergonyós és una cançó i que mai hauríem imaginat que tants de vosaltres cantaríeu i ballaríeu i ens fa feliços que s’hagi convertit en un conte’.

El conte ha estat escrit per Josep Rovira Juárez, l’autor de la majoria de les lletres de les cançons, l’Helena Bagué Vilà i en Siddartha Vargas Martínez, més coneguts com la Jana i en Pau, d’El Pot Petit, i il·lustrat per Guillem Moner que ja va il·lustrar el videoclip de la cançó

Ara, al pot petit a més d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band, la Gina, la Juna i en Pol, també inclou aquest conte que s’afegeix als amics del grup com  el lleó vergonyós, el cuc poruc, els pirates, la girafa i l’elefant, la formiga rockera o el drac Rac.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here