El lliurament del premi tindrà lloc en el marc del festival Barcelona Poesia, ajornat per al proper mes d’octubreL’autor lleidatà s’endú el Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2020 en una edició on s’han presentat un total de 80 obres.

L’obra guanyadora  es publicarà a la col·lecció “Ossa Menor” d’Edicions Proa i el premi serà lliurat la propera tardor en el marc del festival Barcelona Poesia, previst per al mes d’octubre.

Txema Martínez és poeta, traductor, articulista, editor i crític literari.  Poemes seus han estat traduïts a una quinzena d’idiomes i publicats en revistes, llibres d’antologies o en diversos suports digitals (castellà, gallec, basc, francès, anglès, italià, letó, gaèlic, eslovè, finès, islandès, croat, rus…).

Ha obtingut, entre d’altres, els premis Salvador Espriu, Màrius Torres, Joan Alcover-Ciutat de Palma, Ausiàs March de Gandia i Carles Riba.

Autor del llibres de poemes Ulls d’ombra (Ed. 62, 1997), La nit sense alba (Ed. 62, 2000), Sentit (Proa, 2003), L’arrel i la pluja (Proa, 2008) i Dol (Ed. 62, 2012).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here