La Campana publicarà el 24 de març, la nova novel·la de l’autor de “Victus” i “La pell freda”.

L’editorial ha comunicat les novetats del primer trimestre del 2022, on destaca la nova novel·la d’Albert Sánchez Piñol.

La novel·la compta amb Napoleó com a personatge de l’obra i el seu empresonament a l’illa de Santa Elena.  La Campana, ha fet públic l’argument de la novel·la que s’inicia en el moment quan  la  marquesa  de  Custine  i  Chateubriand  s’embarquen  cap  a  Santa  Helena i pretenen  segellar  el  seu  amor  enfrontant-se  a  un  llarg  viatge  i  al  seu adversari més temible, Napoleó, empresonat en aquest illot al mig de l’Atlàntic. Ignoren, però, el destí que els espera.

L’emperador derrotat a Waterloo exerceix encara fascinació i temor entre els seus captors i quan cau una terrible amenaça sobre l’illa, es planteja un dilema. És possible alliberar un monstre com Napoleó, l’home que va fer tremolar Europa, per poder derrotar una criatura marina que posa en perill la vida dels habitants de Santa Helena?

“El monstre de Santa Helena”, mostra les horroroses conseqüències que es poden desencadenar quan es reuneixen l’amor, la cultura i el poder.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here