Amb “La primera final” inicia la sèrie il·lustrada per Pablo Ballesteros

© Foto de Playoffvideo

El 10 del Barça és el gran protagonista de la sèrie de llibres que barreja la seva història personal i els seus valors amb aventures futbolístiques plenes d’acció i bon humor. A través de les seves aventures amb la pilota, el petit jugador ensenyarà als seus lectors la importància de valors com la perseverança, el respecte, la humilitat, la valentia i la disciplina.

Valors com la innocència es desprenen amb l’arribada a Espanya d’Ansu, vista amb la mirada innocent d’un nen de sis anys que ja tenia molt clar que volia ser futbolista. “Golejador” també parla del suport de la seva família i els seus amics més pròxims els qui, amb el seu suport, el porten a aconseguir els seus reptes. Com el seu pare que no dubta que Ansu pot ser un gran professional del futbol i aconseguir el seu somni: jugar en la Masia. Aspectes com la passió també estaran presents a la col·leció, perquè gràcies a la passió en el que més li agrada li portarà a aconseguir grans fites. I finalment el valor de l’equip, tot i que Ansi destaca com un gran jugador i golejador, en el seu equip tots els membres realitzen una labor important, sent la seva unió el secret més important del seu èxit.

En el primer lliurament de la sèrie”La gran final” (Beascoa), Ansu Fati explicarà la història del seu viatge des de Guinea Bissau fins a Herrera, Espanya. A la població sevillana, l’Ansu farà amics, guanyarà partits, viurà aventures i també competirà contra el seu primer gran rival, un davanter que promet ser tan bo com el mateix Ansu. Qui dels dos acabarà fitxant per un dels millors equips del país?. A qui triarà el caçatalents?

 

«Tot va començar a l’aeroport de Sevilla. Jo tenia sis anys i aquell era el primer cop a la vida que havia agafat un avió. La meva família i jo veníem de Guinea Bissau, un país de la costa africana que molt poca gent coneix. Acabava d’arribar amb la meva mare, la Lurdes, que em duia agafat de la mà amb molta força, el meu germà Braima i les meves dues germanes, la Djucu i la Djeny.»

Pablo Ballesteros també ha il·lustrat la sèrie “Les fantàstiques Formiguets “(Beascoa) de Sílvia Abril.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here