Columna Edicions publicarà al març la novel·la del cantant de Sopa de Cabra.

Un història d’amor, commovedora i colpidora, que retrata aspectes essencials –socials i polítics– de la Catalunya de la segona meitat del segle XX, així és com defineix l’editorial Columna, la novel·la ‘Entre el cel i la terra’ de Gerard Quintana.

La novel·la es publicarà el 20 de març i explica la història del Pachi, de la Neus, de l’Àngels, de la Clara i del Bru. Un profund secret els uneix, però hauran de passar molts anys perquè la veritat els trobi i descobreixin la seva resposta

L’autor ha destacat ‘He esperat molts anys per escriure la novel·la de la meva vida. Sempre vaig dir que fins als cinquanta havia de viure abans d’escriure.’’  Assegura que després d’anys com a cantant ”he passat trenta-tres anys fent cançons, a unes estrofes o a una tornada de distància del final. Ara ha arribat l’hora d’abraçar un univers sencer.’’ . Quintana destaca que es troba ”immers en un moment molt especial, he escrit amb passió i amb moltes ganes de compartir-lo amb tots vosaltres.’’.

Altres cantants com Lluís Llach o Santi Balmes de Love of Lesbian, Joan Miquel Oliver del desaparegut grup Antonia Font ja han fet el pas de la música a la novel·la. Gerard Quintana debutarà al marc amb ’Entre el cel i la terra’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here