El Berenar Literari va néixer l’any 2010 amb la voluntat de reivindicar les llibreries com espai natural de trobada entre els autors i els seus lectors.

L’escriptor i fotògraf Xulio Ricardo Trigo ens ofereix una crònica en imatges de la trobada literària.

5. Liliana Fortuny i Jaume Copons, parella de ball literari i artístic

La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí celebra per dijous sant el tradicional Berenar Literari amb la presència de destacats escriptors i escriptores.

Al Berenar Literari han assistit, entre d’altres: David Balaguer, Jordi Cabré, Oriol Canals, Anna Carreras, Martí Gironell, Espartac Peran, Núria Pradas, Elisenda Roca, Maria Carme Roca, Màrius Serra, Coia Valls, David Vilaseca, Borja de Riquer, Maria Mercè Roca, Gemma Ruiz Pala, Xulio R. Trigo Gemma Sardà..

6. Les escriptores Coia Valls, Núria Pradas i Maria Carme Roca

En la desena edició s’ha volgut fer un homenatge a l’escriptor Vicenç Pagès i Jordà.  Teresa Calabús, en nom de l’equip de la llibreria El Cucut, ha volgut agrair a tots els assistents la seva fidelitat al que ja es considera el “tret de sortida” de Sant Jordi i ha volgut reivindicar les llibreries com un espai de cultura, un espai de trobada.

2. Maria Teresa Calabús amb el seu públic

Recordant a Vicenç Pagès i Jordà s’ha compromès a mantenir viu el seu llegat i les seves obres, a tenir sempre totes els seus llibres: “Serà el nostre petit homenatge a un gran amic, a un dels grans escriptors del nostre País, i no, no blanquejarem les seves cendres, senzillament el reivindicarem.”

14. L’escriptora Elisenda Roca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here