El Bagul dels monstres.

L’editorial Bromera ha publicat un bagul força especial; El Bagul dels Monstres, que aplega deu contes protagonitzats per monstres com l’home del sac, el zombi, el fantasma, l’esquelet, el monstre de l’armari i l’home llop entre d’altres.

Enric Lluch és l’autor d’aquestes divertides i terrorífiques històries ben originals amb una bruixa que no para de ficar-se en embolics, un vampir que necessita anar a la consulta del dentista, una mòmia que vol tornar a Egipte i no coneix el camí o un ogre que ha de canviar de dieta perquè no troba nens per a devorar.

Aquests contes es poden aconseguir individualment o bé amb un bagul dissenyat per l’ocasió. 

01.La bruixa.
La bruixa Marruixa no para de ficar-se en embolics. L’últim ha sigut en la casa de xocolata de Hansel i Gretel, on ha demanat el trasllat. Què farà la bruixa Manaire quan sàpia que ha deixat el conte de cap per avall?

02-El vampir.
El vampir Ladislau té un problema: els seus claus no estan afilats i així ni fa por ni pot mossegar colls suculents. I és que la vida de vampir també pot ser molt dura!

03-L’home del sac.
L’ofici d’home del sac ja no és el que era. Ni l’aspecte descurat ni la cara de roín són prou per a fer por als xiquets més revoltosos. I damunt estan massa prims per a menjar-se’ls!

04-El zombi.
Triar un bon zombi servidor és més difícil del que sembla. Això és el que pensa el bruixot quan comprova com de desmanotat és el zombi que li ha tocat.�

05-El fantasma.
El comte de la Mantellina necessita un fantasma que vigile el seu castell i tinga a ratlla el seu fill trencatot. El candidat perfecte resultarà ser un inquilí d’allò més llépol i renegador.

06-La mòmia.
La notícia del possible tancament del museu ha alçat un bon rebombori entre els seus ocupants. Amb l’ajuda del lleó dissecat, la mòmia ha decidit tornar a Egipte. Però, algú li podrà indicar per on ha d’anar-hi?

07-L’ogre.
Traslladar-se a una nova cova pot ser un problema si l’ogre Menja-nens  no troba nous menuts a qui devorar… Però potser un canvi de dieta ho pot resoldre tot.

08-L’esquelet.
Ossets vol ser futbolista com les persones de carn. La seua família, alarmada, ha tractat de fer-li veure que per a un esquelet no és possible. Però així i tot, per què no intentar-ho?

09-El monstre de l’armari.
El monstre de l’armari s’ha fet major i ha arribat l’hora de trobar un bon armari per a viure-hi sol. El buscarà amb tanta fortuna que, gràcies a la sort, anirà a parar a un lloc ple del seu menjar preferit.

10-L’home llop.
Ja fa dies que Fermí no veu la lluna plena per culpa dels núvols i de la pluja. Sense la lluna no pot fer un udol digne d’un llop de primera divisió. Quan ho aconseguisca, ja serà massa tard… 

Podeu visitar també la pagina web oficial a http://www.bromera.com/monstres/index02.html