La novel·la ambientada a Bilbao surt a la venda el 19 de novembre

L’escriptora i autora de la trilogia del Baztan torna amb una novetat editorial allunyada de l’univers de l’inspectora Amaia Salazar.

“Esperant el diluvi”, està basada en fets reals, per endinsar-nos fins a l’epicentre d’una de les tempestes més grans del segle passat alhora que retrata una època en plena ebullició política i social.

L’autora que s’autodefineix com «una escriptora de tempestes» vol retre amb la nova novel·la un homenatge a la cultura del treball ple de nostàlgia per un temps en què la ràdio era una de les poques finestres obertes al món i, sobretot, a la música. També és un cant a la camaraderia de les quadrilles i a les històries d’amor que neixen d’un brot.

La novel·la, segons avancen les editorials Columna i Planeta compta amb “uns personatges que ens porten de la crueltat més espantosa a l’esperança a l’ésser humà”.

Entre els anys 1968 i 1969, l’assassí que la premsa batejaria com John Bíblia va matar tres dones a Glasgow. Mai no va ser identificat i el cas encara continua obert avui dia. En aquesta novel·la, a principis dels anys vuitanta, l’investigador de policia escocès Noah Scott Sherrington aconsegueix arribar fins a John Bíblia, però un error en el seu cor a l’últim moment li impedeix arrestar-lo. Tot i el seu fràgil estat de salut, i contra els consells mèdics i la negativa dels seus superiors perquè continuï amb la persecució de l’assassí en sèrie, Noah segueix un pressentiment que el portarà fins al Bilbao de 1983, just uns dies abans que un veritable diluvi arrassi la ciutat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here