Nou número gratuït de la la revista digital

DESCARREGA’T L’EXEMPLAR 

Comencem un nou any ple de novetats editorials i a L’Illa dels Llibres fem un repàs per le principals novetats que llegirem abans de Sant Jordi d’autors i autores en català. El nou any l’iniciem amb optimisme i esperança. El 2022 ha de ser l’any que deixem enrere definitivament la pandèmia i tot torni a ser com abans o millor.

Al febrer arrenca una nova edició de la BCNegra, un dels grans festivals dedicats al gènere negre que enguany recupera la presencialitat de les seves activitats. Més de cent autors presents a Barcelona on destaca la figura del gran Don Winslow que rebrà el Premi Pepe Carvalho.

No ens oblidem de John Lee Carré i la seva novel·la pòstuma “Silverview” o la publicació de la novel·la censurada i inèdita de Manuel de Pedrolo “”Visita a la senyora Soler” que l’editorial Fonoll publicarà al febrer.

També comptem amb un avançament editorial de la nova novel·la de Coia Valls, “L’alquímia de la vida” que publicarà el 9 de febrer i L’Illa dels Llibres us avança el primer capítol.

Martí Gironell ens recomana la novel·la “Entre les ombres” de X. R. Trigo i el grup Xiula ens presenta l’àlbum il·lustrat amb “L’autèntica història de verdura i peix”.

També busquem la relació entre la literatura, les sèries de televisió i l’art, gràcies a l’obra “Dream” de Jaume Plensa.

Gaudiu de la lectura

Jordi Milian
Director de L’Illa dels Llibres
www.illadelsllibres.com