L'illa dels llibres

Disponible el número 4 de la revista digital de L’Illa dels Llibres

Nou número gratuït de la la revista digital de L’ILLA DELS LLIBRES. 

Descarrega’t el teu exemplar

Recordem a Carlos Ruiz Zafón en el primer aniversari de la seva mort. Donna Leon li dedica una carta a Guido Brunetti després de compartir una trentena de novel·les.
Martí Gironell analitza “L’anguila” de Paula Bonet, Xulio Ricardo Trigo li dedica “L’escriptura del retrat” a Jordi Campoy. Jo Nesbo presenta la seva darrera novel·la “El regne”. Núria Pradas s’entrena com a columnista a la revista de L’illa dels Llibres i parlem de l’estrena de la sèrie “El ferrocarril subterraneo” de Colson Whitehead. També ens fem ressò del nou festival literari dedicat al gènere fanstàtic. I no ens oblidem de les obres guanyadores dels premis Atrapallibres i Protagonista Jove.


 

Dediquem bona part de la portada del quart número de la revista de L’Illa dels Llibres a l’escriptor Carlos Ruiz Zafón. Fa un any que ens deixava l’autor de “L’ombra del vent” i analitzem el seu llegat literari.

També ens fem ressò de la carta que ha escrit Donna Leon al seu cèlebre i estimat personatge Guido Brunetti amb qui ha compartit ja trenta novel·les.

Estem a les portes de les vacances d’estiu i des de L’Illa dels Llibres continuem encomanant la passió pels llibres. El proper número el dedicarem a les lectures d’estiu i a l’onzena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES.

Jordi Milian
Director de L’Illa dels Llibres

www.illadelsllibres.com

Exit mobile version