Del 31 de maig al 2 de juny les fires Litterarum i del Llibre Ebrenc a Móra d’Ebre.

Propostes literàries i culturals a les terres de l’Ebre.

La  6aFira Litterarum arriba  a la sisena edició i oferirà del 31 de maig al 2 de juny  tretze produccions i espectacles literaris.

Teatre, música, audiovisual i recitals poètics, sempre amb la literatura i el català com a nexe comú amb l’objectiu de  donar a conèixer tots els espectacles al voltant de la literatura i del món del llibre en llengua catalana existents i apropar-los a professionals de l’àmbit de la gestió cultural, tècnics culturals d’administracions públiques, centres d’estudis, etc…

Les activitats es realitzaran en diferents espais de Móra d’Ebre i destaquen les representacions de l’espectacle de titelles ‘Les veus del carrer’ d’Albert Estengre i ‘Els contes de la Mercè’ d’Engruna Teatre; el concert de Meritxell Gené amb textos de Màrius Torres, el concert de lo Gitano Blanc, amb textos d’Andreu Carranza, Artur Bladé i Gerard Vergés, o el de Bertomeu, amb textos de Vicent Andrés Estellés.

En teatre  s’ha programat’Lluna d’estiu’ del Teatre de Butxaca, ‘Obra Mestra’ de Tresatre, amb textos de Joanot Martorell, Àngel Guimerà i Emili Teixidor, i ‘Olor de gas’ de Teatre de l’Aurora.
Una de les novetats d’aquest any és la creació d’un espai per als més petits, amb rondallaires.  La poesia també serà protagonista amb els espectacles  ‘Un raspall i altres animals’ de clarART Espectacles, ‘Recitals a domicili’ de Dites i Sopades).
La fira finalitzarà amb la presentació del disc de Rosa Pou ‘Entre monosíl·labs’.
Descarrega’t el programa Litterarum

X Fira del Llibre Ebrenc. 
Pel que fa a la X Fira del Llibre Ebrenc serà un any més un punt de trobada entre escriptors, editors i lectors  de les terres de l’Ebre.

Aquest any comptarà  amb la participació entre d’altres de Miquel Esteve, Joan Todó, Genís Sinca, Carme Meix i Josep Igual.

La Fira del Llibre Ebrenc  està organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració del Institut Català de les Empreses Culturals, Institució de les Lletres Catalanes, Diputació de Tarragona, Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Coordinació a les Terres de l’Ebre de la Direcció General de Joventut

Descarrega’t el programa de la XFira del Llibre Ebrenc