L’actriu Millie Bobby Brown, coneguda gràcies al paper de Once a la sèrie Strangers Things’,  protagonitza la pel·lícula basada en els llibres de Nancy Springer que Netflix estrenarà el 23 de setembre.

Després de sèries i pel·lícules protagonitzades per Sherlock Holmes i Watson arriben les històries protagonitzades per la germana de Holmes. L’escriptora Nancy Springer és l’autora de les aventures d’Enola Holmes que va presentar en societat l’any 2006.

‘El cas de la dama esquerrana’ és la primera novel·la on  Sherlock Holmes, el detectiu més famós de tots els temps, està buscant la seva germana Enola, que ha fugit a la ciutat més gran, fosca i bruta del món: Londres. Però en realitat, la noia està fugint del seu propi germà.

Estrella Polar, l’editorial que va publicar el primer títol en català presenta ara el segon títol de la sèrie El cas del marquès desaparegut.

Els llibres estan inspirar en l’univers creat per Sir Arthur Conan Doyle, fet que ha provocat certes desavinències amb els hereus del creador de Sherlock Holmes per no representar amb fidelitat  els sentiments del conegut detectiu.

A més de Millie Bobby Brown en el paper d’Enola Holmes el repartiment de la pel·licula és completa amb Henry Cavill (Sherlock), Sam Claflin (Mycroft), i Helena Bonham-Carter  (Eudoria).

Netflix ha estrenat el trailer de la pel·lícula.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here