David Nel•lo guanya el Premi Josep M. Folch i Torres amb ‘Ludvig i Frank’

David Nel·lo  narra la història de dos nens molt diferents.; Un viu en un castell alemany, és sa i intel·ligent, però té els peus molt grans i és segrestat i obligat a treballar en un circ com freaky. L’altre és pobre, fill d’un reparador de màquines d’escriure. Per un increïble atzar, els dos nens, acabaran trobant-se.
David Nel·lo és escriptor i músic. Té publicats força títols per al públic infantil i juvenil, entre els quals destaquen L’Albert i els menjabrossa (Premi Vaixell de Vapor de literatura infantil, 1994), Peter Snyder (Premi Enric Valor de literatura juvenil 1999) i L’aposta (Premi Columna Jove 2001). En narrativa per a adults ha publicat Nou dits (Premi Fiter i Rossell 2000), Història Natural (finalista del Premi 23 d’abril 2003) i El meu cor cap a tu per sempre (Premi Marian Vayreda 2009). Actualment compagina la seva feina d’escriptor amb la de traductor de l’anglès i de l’italià. És el traductor de Geronimo Stilton al català.
L’editorial la Galera publicarà l’any 2011 la novel·la.

1 COMENTARI

  1. My neighbor and I have been just debating this specific subject, he is normally in search of to show me incorrect. Your view on that is great and exactly how I truly feel. I simply now mailed him this web site to indicate him your own view. After looking over your website I ebook marked and will be coming back to learn your new posts!

Comments are closed.