David Lagercrantz escriurà dos volums més de la sèrie Millennium de Stieg Larsson

La publicació dels nous lliuraments de la sèrie protagonitzada per Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist sortiran l’any 2017 i 2019.

David Lagercrantz Photo: Magnus Liam KarlssonDavid Lagercrantz publicava a finals d’agost d’aquest any ”El que no et mata et fa més fort” la continuació de la trilogia Millennium del suec Stieg Larsson.
Després de la mort de l’escriptor suec s’obrien molts interrogants sobre el futur de la sèrie i si existia realment un quart lliurament inèdit.

Els hereus de l’obra de Larsson van decidir contactar amb David Lagercrantz perquè continues amb les aventures protagonitzades per Mikael Blomkvist i Lisbeth Salander.
Lagercrantz va acceptar el repte i va escriure una novel·la que es centrava en el món dels hackers i el tràfic il·legal d’informació confidencial a escala internacional.

La novel·la ja ha venut dos milions i mig d’exemplars arreu del món i l’autor ja ha signat un contracte per a dos lliuraments més que es podrien publicar els anys 2017 i 2019.
Lagercrantz assegura que ‘’senzillament no vaig poder resistir-me. He sentit un plaer indescriptible escrivint ‘El que no et mata et fa més fort’, ha estat una aventura sorprenent. A més, ja tinc una boníssima història per a la continuació!!’’.

Els lectors de Millennium seguiran comptant amb nous lliuraments, tot i que hauran d’esperar un temps.