‘La simfonia dels animals’ arribarà a les llibreries l’1 de setembre amb un gran llançament mundial simultani a 27 països.

El segell BAOBAB de Grup 62 serà l’encarregat de la publicació i i inclourà música clàssica per a nens, composta pel mateix Dan Brown.

L’autor de la novel·la ‘El Codi da Vinci’ s’ha inspirat en obres clàssiques per a nens com ara Pere i el llop i contes il·lustrats de la seva infància.

El llibre, il·lustrat per Susan Batori, té una aplicació mòbil associada mitjançant la qual es poden descarregar les peces musicals d’una manera molt senzilla. L’eina reprodueix instantàniament la simfonia apropiada a cada pàgina, quan la càmera d’un dispositiu mòbil s’hi col·loca a sobre.

Sobre el nou llibre Dan Brown assenyala ”A La simfonia dels animals m’ha entusiasmat treballar sobre aquesta idea i crear una experiència veritablement única utilitzant tres formats diferents alhora: il·lustració, música i paraules. De la mateixa manera que una òpera captiva la seva audiència presentant bells escenaris, música dramàtica i drama líric, La simfonia dels animals es converteix en una festa immersiva per als ulls, les orelles i la ment, tot a el mateix temps”.

Amb una història protagonitzada pel juganer Mestre Mouse acompanyat  d’un grup d’amics, des de guepards i cangurs fins a elefants i balenes blaves. Cada pàgina és una nova història amb un missatge positiu, faules per aprendre el valor de l’amistat. El llibre aborda temes com la compassió, la paciència, el respecte, o la confiança en un mateix. La història combina animals entranyables amb enigmes, pistes i endevinalles ocults entre les pàgines.

Un dels objectius és portar la banda sonora als escenaris de tot el món i segons ha confirmat l’editorial, s’està preparant una gira de concerts en directe en més d’una dotzena de països de la mà de les orquestres simfòniques més importants.

Marta Bueno, Directora de l’Àrea Infantil i Juvenil de Grup 62: ‘’La Simfonia dels animals m’ha enamorat i està destinada a convertir-se en un referent per a nens i adults. És una obra extraordinària que ajuda a transmetre valors essencials com ara la importància de viure la vida d’una manera plena, posant en primer pla la bondat i l’amistat. Soc molt feliç de tenir al nostre catàleg aquest llibre extraordinari de Dan Brown’’

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here