Concurs: Sortegem 3 novel·les de ‘Societat Negra’ signades per l’Andreu Martín.

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial La Magrana-RBA  sorteja tres exemplars signats de  Societat Negra.

Andreu Martín ha escrit possiblement la millor novel·la fins ara amb una història sobre l’existència de tríades, organitzacions mafioses xineses, a la Barcelona actual.
Amb la novel·la Societat Negra (La magrana/RBA) ha estat guardonat amb el V Premi Crims de Tinta.

L’illa llibres sorteja tres exemplars signats per l’Andreu Martín.

Per poder participar en el sorteig cal enviar un correu a info@illadelsllibres.com indicant nom i cognoms i respondre a la pregunta:

Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè……

Es sortejaran tres novel·les signades per l’autor entre tots els correus rebuts  fins el dia 30 de gener.

 

Algunes respostes rebudes:

Anna Mestres: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè des de molt petita que el segueixo, em vaig llegir tots els llibres del Flanagan i sempre el recomano! Com a lectora i com a mestra pels meus alumnes!!

Carme Paret  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè……  Sense proposar-m’ho, aquest any, estic llegint novel·la negre d’escriptors catalans, ja en porto dos (Vicent Usó i Pau Vidal). Ara vull seguir amb autors que encara no he llegit com Andreu Martín, Sebastià Bennassar, Jordi de Manuel… i aquesta seria una fabulosa oportunitat per estrenar-me amb l’autor.

Jaume Mas: Dons perquè sóc un malalt de la novel·la negra, i m’agrada llegir autors d’aquí que escriguin en català.

Xavier Serra: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè…… Sóc seguidor de l’Andreu Martín

Marta García: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè m’agrada molt la novel·la negra i, no en he llegit cap, d’aquest autor.

Vicent Sanz: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè és una utor que segueixo i que em sembla un mestre de la novel·la negra.

Lucia Teruel:  Vull una novel·la de “Societat Negra” d’ Andreu Martín perque quan vaig veure la pel·licula “Biutiful” d’ Alejandro González Iñarritu vaig descobrir una Barcelona que no coneixia ni m’ imaginava. Barcelona sempre era per mi, la vanguardia, la cultura, on l’ explotació humana no tenia cabuda, almenys del tipus que s’ ensenya en la pel·licula. Son grans contrastos en pocs metres de distància. I segur, que les grans corporacions i multinacionals tenen alguna cosa a veure amb això.

Miquel Grau:  n’ he sentit a parlar molt bé d’ aquest autor i del seu personatge,  que crec que es sempre el mateix i no en tinc cap. Diuen que es l’ Agata  Christie català o millor dit el Georges Simenon català. Si algun dia en  tingues alguna i m’ agradés, m’ aficionaria a llegir novel.les d’ aquest  autor que a més a més es de casa. Normalment m’ agraden les novel.les  dites històriques, però aquest gènere de detectius on tot em sembla que  passa a Barcelona, també m’ agradaria.

Glòria Planas:  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè…… entre tants autors suecs i italians, vull “descobrir” un dels millors autors de novel·la negra catalans, de qui encara no he llegit res!

Sílvia Baraldés:  Us envio aquesta petició per entrar en el sorteig perquè vull llegar aquesta novel·la, ja em toca una novel·la negra, ja que des de l’any passat que no n’he llegit cap, he estat ocupada amb la Júlia Navarro, amb “Digue’m qui sóc” i amb la Katherine Pancoul, acabant la seva trilogia. És per això, que vull llegar aquesta novel·la i perquè el tema crec que bé s’ho val. Gràcies.

Manel  Toda:  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè……  “potser d’aquesta manera pugui entendre com funcionen els polítics d’aquest país…”

Teresa Molinos:  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè sóc gran seguidora de la novel·la negra i policiaca i m’encantaria poder lleguir aquesta, i més sent un autor català.

Albert Gómez : Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè m’agrada sentir la fredor del metall, l’escalfor de les dones a la nit, i el gust redolç de la sang al capvespre.

Carolina Muñoz : Tinc una necessitat imperiosa d’estirar-me al sofà tot un dia abandonant-me al plaer d’una boníssima història de novel.la negra i així oblidar-me de la crisi, els politics, la corrupció, les retallades i d’altres mal de caps.

Elisabet Busquet: Vull unanovel.la “Societat Negra” d’Andreu Martín perquè els llibres són el que més m’ajuden a desconnectar del món i a veure menys negra la societat on vivim, cada dia acabo el dia llegint i així aconsegueixo dormir sense pensar en els problemes reals.

Roser Garcia: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè……  perque sóc una lectora de novel·la negra

Ció Munté: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè m’encanten les novel·les negres, i aquesta segur que ho és!

Joan Bové:  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè m’agradaria que formés part de la meva col·lecció de llibres, en especial, de novel·la negra.

Teresa Puig:  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè els meus dos nebots, dos joves espavilats de 18 anys i que han nascut amb un portàtil sota el braç, puguin fer la seva primera incursió en la novel·la negra amb aquest autor.

Angels benaiges: Vull una novela de Societat Negra d’Andreu Martin per que…….Primer me deleitaria amb ella, sembla molt intrigant, despues li regalaria a la meva neta que li agrada moltisim lleigir tambe escriure es molt joveneta, te facilidat pero clar esta que un te que madurar i curtirse , si el escriptor es bo es pot apendre . I si no mes ens o passem be igualment , gracies . Motiveu inciteu a lleigir i a la cultura .

Maria Elena Oliver: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè…em vindria molt de gust una bona dosi d’intriga…poder llegir la novel·la d’una tirada per la necessitat de saber el desenllaç!!!

Lluna Fabregat:  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè sóc una aficionada a la lectura i m’agraden molt les novel·les d’intriga, a més m’agradaria compartir el llibre amb la meva àvia i la meva mare. Ens agrada molt llegir!

Manel Mas: Vull una novela “Societat Negra” d’Andreu Martin, perquè m’encanta aquest autor… ja n’he llegit alguna (Joc de claus, El blues d’una sola rajola…), i crec que és un bon autor perquè el meu fill Àlbar s’aficioni a la bona literatura, escrita en català.

 

5 COMENTARIS

  1. Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè la novel·la negra és un dels gèneres que més m’agrada llegir, i si està situada a Barcelona encara millor! Perquè puc identificar llocs, carrers, etc.i si és el cas, fer una ruta literaria!

  2. Vull un novela de Societat Negra d’Andreu Matin per poger delitam en les intriges de la seva escritura que et diu portar a un mon pler d’emocions, per despues ferne comentaris en la meva neta que li agrada molt llegir i escriure lo cual pot apendre de un escriptor d’aquesta categoria .

  3. Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè llegeixo tots els llibres que en el títol contenen la paraula “negra/e”.

  4. Vull una novela de Societat Negra,perquè ultimament he llegit 1714 i La vida iba en serio i ara vull cambiar de gènere i que millor que una bona novela ben negra ambientada a Barcelona.Vull sapiguer de qui és el cap trobat de qui és el cos trobat i quins són els culpables d´aquesta mort grotesca.

Comments are closed.