Concurs ”La noia del tren”, sortegem 5 exemplars de la novel·la de Paula Hawkins

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial La Campana sorteja 5 exemplars de la novel·la ‘La noia de tren’ de Paula Hawkins.

la noia del trenLa novel·la arriba a les llibreries el 3 de juny de la mà de l’editorial catalana, després del gran èxit als Estats Units amb xifres  de venda que superen els 2 milions en només dos mesos. A banda de les vendes, la novel·la s’ha traduït a  42 llengües  i DreamWorks en prepara la pel·lícula.
Paula Hawkins, nascuda a Zimbawe però de pares britànics, ha captivat als lectors amb una formula molt propera a Perduda de Gillian Flynn.

Per poder participar en el sorteig cal respondre continuar la frase…

Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘la noia del tren’ perquè…..

Les respostes  a l’adreça de correu promocio@illadelsllibres.com indicant a l’assumpte del correu ‘Sorteig noia del tren’.
Indica’ns el teu nom, cognoms i telèfon de contacte  i entre tots els participants sortejarem els tres exemplars.

Tens temps fins el dia 11 de juny de 2015!!!

Argument: La Rachel agafa cada matí el mateix tren. Sap que cada dia s’atura en un semàfor vermell i que des d’allà veurà els jardins del darrere d’una renglera de cases. En una d’aquestes cases hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada.
Fins i tot els ha batejat, com si els conegués: són la Jess i en Jason. A ella li sembla que tenen una vida perfecta. Tant de bo ella pogués ser igual de feliç que ells. Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra.
Dura només un minut, perquè el tren de seguida es torna a posar en marxa; però n’hi ha hagut prou. De sobte tot ha canviat. Ara la Rachel té l’oportunitat d’entrar en unes vides que fins a aquest moment només havia mirat de lluny, i no la pensa deixar escapar. S’ha acabat ser només la noia del tren.