Concurs Camilla Lackberg. Sortejem dos packs!

Gràcies a l’editorial Maeva, L’illa dels llibres sorteja dos packs de Camilla Lackberg 


La  dama de la novel·la negra sueca ha publicat una nova novel·la  de la sèrie  Fjallbacka.
Gràcies a l’editorial Maeva, L’illa dels llibres sorteja dos packs de Camilla Lackberg  amb les novel·les La sombra de la sirena i la primera novel·la infantil Super Charlie

Per aconseguir  un pack  heu d’enviar un correu electrònic a info@illadelsllibres.com amb el vostre nom i cognoms a més de completar la frase:

Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg  perquè…………

Les respostes abans del   11 de maig a info@illadelsllibres.com

 

Algunes respostes rebudes:

Vanesa Díaz:
Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè…………em sent últimament com una sirena perduda en un mar de contradiccions que callen les meues passions. Que em limite a cantar, esperant marí distret i de tant anhel per que caiga entre els meus braços, la meua ombra es va escapar a disfrutar del mar. Tal vegada així, el llibre m’ajude a recuperar-la, tal vegada…el meu nebot descobrisca que li encanta llegir amb una de les grans de la literatura sueca.

Iolanda González: M agradaria regalar li a la meva filla petita el 14 d maig fa 15 anys

Miquel Santaeulàlia: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè m’intriga el que l’autora pot explicar al nens i als adults a la vegada.

Carmen Figueras: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè…………Estic desitjant començar-lo!!

Gemma Martinez : Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè………… amb ella he descobert que la novel·la negra m’apassiona, i m’ha sorprès gratament que també pensi amb la canalla alhora d’escriure!!!!

Montse: Vull guanyar el pack de Camilla Lackberg perquè vaig llegir Els crims del passat i em va agradar molt.
Moltes gràcies!

Jordi tudela: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè serà un plaer llegir-la (sóc fan de la novel·la negra dels països del Nord

Sandra Moreno: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè…………m´agrada l´autora i m´encantaria llegir-ho, seria un plaer tindre´l a les mues mans i m´grada molt llegir…

Mariona Rifà: “Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg per l’ombra de misteri que persegueix el lector fins al punt de quedar atrapat pel gel, el fred, les empremtes i els crits que emergeixen de les paraules dels llibres d’aquesta ecriptora sueca”.

M Victòria Gironès:  Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè cada dia m’agraden
més les novel.les escrites per dones, és l’hereva de l’Stieg Larsson.

Maria Peris: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè com a intent d’escriptora que em considere, admire moltíssim els llibres i les lletres i, en especial aquesta escriptora capaç de situar-me en breus segons al món de les seves novel·les ple d’intriga i misteri.

Montse Moix:  Vull guanyar un pack de Camilla Läckberg perquè m’ho passo molt bé llegint les seves novel·les, les històries de la parella que formen l’Erika Falk, el seu marit Patrick, les seva filla Maja, la germana de l’Erika… He llegit totes les històries des de la primera i sempre em quedo amb les ganes de saber per on aniran les noves trames. Per tot això i perquè sóc lectora de novel·la negra, vull prendre part en aquesta concurs.

Christian García: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè desprès de llegir molts autors de novel.la negre, aquesta brillant escriptora ha aconseguit capticar-me des de la primera investigació de l’Erica Falck. Els personatges atractius i ben definits que trobem a les diferents històries, així com el seu estil inconfusible i actual fan que en acabar el llibre desitji una nova escena criminal a la població de Fjällbacka.

Rosa Dachs:  “Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè em submergiré dins les pàgines d’aquests llibres, em capbussaré en la gentilesa de les paraules, escenificaré jocs malabar amb les lletres, entre les línees, darrera cada paràgraf. Deixaré que cada mot rellisquí dins la pupil•la i s’engrandeixi prenent forma dins la ment, i enfilaré flaixos d’images fictícies, per jugar a empaitar el final, a partir d’aquest moment deixar que la majestuositat de l’obra assoli pausadament”.

Elisenda López:  Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perque m’agrada llegir novela negra, i els suecs ho fan bé. La novela negra em serveix per desconectar del meu entorn… 

Glòria Planas:  Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè he llegit tots els llibres que s´han publicat aquí fins ara i m´encanta com fa compatible la vida d´una parella normal i corrent amb les investigacions d´assassinats en un poblet aparentment tan tranquil.

Eva Oliveras:  Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè Camilla ho té tot ,novelas interessants de suspens i misteris amb arguments molt ben plantejats i tocs d´humor i amor entre L´Erica i en Patrick.

Consol Rodriguez:  M´encanten els seus llibres i l´estaba esperant en candeletes

Xavier Saladrigas: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè l’ànima de Fjällbacka m’ha colpit amb tanta força que m’ha escrit una cicatriu dolça i plaent ben endins

Quim Pérez: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè………… no em vull fer el “suec” davant l’allau de títols de novel·la negra sueca.

Lucia Teruel:  Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè m’ encantaria regalar Super Charlie al meu nebot i dir-li: Mira, llegeixes la mateixa autora que la tieta!, aixi ell es sentirà més important i a la fi fomentaria la lectura en ell.

Meritxell:  Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè… La combinació entre ambdós llibres és brutal, d’una banda la intriga d’on haurà anat a parar en Magnus i què se n’haurà fet d’ell, de l’altre la imatge simpàtica i divertida d’en Charlie, el bebè extraordinari: qui no ha somiat mai a tenir un bebè que amb pocs dies facilités la vida als seus pares de la manera en la que ho fa ell.  Jo en vull un!!! I en vull saber més de les seves peripècies, així com d’en Magnus, acabaran trobant-se l’un a l’altre?

Eulàlia Molins:Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè… em mereixo llegir dos llibres bons!

Rosalia Vila: Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè la Laura segueixi pel bon camí de la lectura.

Griselda Perea:  “Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè m’agrada aquesta autora i tinc curiositat de veure com és la novel·la infantil”

6 COMENTARIS

  1. Vull guanyar el pack de llibres de la Camilla perquè des de que els he vist a la vostra web no puc seguir vivint sense tenir-los !

  2. Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg per descobrir com una escriptora de novel·la negra escriu també novel·la infantil. Els dos generes m’agraden molt!

  3. M’agrada molt aquesta escriptora,…..quines ganes de lleguir-lo!!

  4. Me encantaria participar y ganar este lote porque me apasiona esta escritora y quisiera conseguirlos!

  5. M’agradaria participar, però em conec i sé que no em podré esperar tan per comprar elllibre. Gràcies per fer-ho especial!

Comments are closed.