L'illa dels llibres

Compte enrere per l’obertura de la llibreria Ona Llibres

El 25 de maig la llibreria situada al carrer Pau Claris 94 de Barcelona

El projecte d’Ona Llibres està impulsat per l’empresari Tatxo Benet i  la direcció de la llibretera Montserrat Úbeda.

Situada a Pau Claris 94, la nova llibreria s’emplaça molt a prop de la ubicació de l’Ona de l’any 1962 amb l’objectiu de recollir el testimoni de l’original i encabir aquests gairebé seixanta anys de dedicació per la cultura, la llengua i el país en una nova llibreria d’esperit renovat i projectada al futur.

Els més de 1000 m² que la conformen tindran com a protagonistes els llibres i la literatura en català, tant originals com traduccions.

L’obertura de la llibreria ho farà seguint les mesures i restriccions de la desecalada controlant l’aforament, restringint l’accés a algunes de les seves sales i amb estrictes mesures d’higiene i de distanciament social.

Per tal de complir amb totes les directrius de la desescalada, Ona Llibres només podrà encabir un 30% del seu aforament total i limitarà el magnífic espai de 1.000 m² a només 400 m², motiupel qual algunes de les sales de la llibreria encara no es podran visitar.

La venda de llibres, però, estarà totalment habilitada a les diferents seccions: l’espai de literatura i no-ficció, tant d’autors catalans com obra traduïda al català; la zona infantil i juvenil; també la secció de música; així com l’espai dedicat a llibres d’artista i primeres edicions.

Ona Llibres segons assenyalen en una nota informativa   té com a objectiu convertir el seu espai en epicentre de la cultura, on s’hi acullin, no només tot d’activitats relacionades amb el món del llibre, sinó també exposicions d’art temporals, conferències i cicles temàtics, concerts, cursos, tallers…

En la situació actual, aquesta programació ha quedat interrompuda fins que es pugui celebrar amb totes les garanties.

Mentrestant, Ona Llibres programa setmanalment presentacions de llibres, contacontes, recitals poètics, clubs de lectura i recomanacions a través de les seves xarxes, en especial a través del seu compte d’Instagram (@onallibreria).

Exit mobile version