Amb Francesc Miralles, Teresa Roig i Màrius Mollà formarà part dels primers autors que publicaran al nou segell editorial.

Un any després de la presentació de la nova etapa de Navona, capitanejada per l’editor Ernest Folch, continua presentant novetats presentant el nou segell NOVUM.

De moment l’editorial ha fet públics els quatre primers títols que es publicaran de febrer a l’abril.
El  6 de febrer, NOVUM, publicarà el primer títol del segell: “Venjança de color carmí”, de Màrius Mollà. Es tracta segons fonts de l’editorial d’una novel·la d’amor i revolta a la Barcelona de principis del segle XX.

El 13 de març, es publicarà la nova novel·la de Teresa Roig, “La ciutat dels nens” i el 27 de març arribarà la darrera novel·la de l’escriptora Coia Valls.
De moment no s’ha fet públic l’argument de la novel·la, però si  de la coberta i el títol “El llegat de les cendres” que serà publicada en català i en castellà. Des de Novum asseguren que es tracta de “La seva obra més ambiciosa, personal i profunda. Una emocionant i inspiradora història de lluita protagonitzada per unes dones capaces de mostrar-nos que l’essencial és indestructible.”
Coia Valls és autora de les novel·les “La princesa de Jade”, “El mercader”, “La cuinera”, “L’alquímia de vida”, “Pantera” entre d’altres. Ha rebut premis literaris com el Nèstor Luján de Novel·la Història o el Premi L’Illa dels Llibres.
El passat 24 de gener va rebre la distinció de la ciutat de Tarragona al Mèrit Cultural.

Finalment, el 3 d’abril , l’escriptor Francesc Miralles s’incorporarà al catàleg de Novum amb Coworking.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here