Cinquanta ombres d’en Grey estrena trailer

L’adaptació de la novel·la d’E L James arribarà el mes de febrer de 2015

50-Shades-Gallery-03
Jamie Dornan i Dakota Johnson són els actors protagonistes de la pel·lícula basada en la novel·la eròtica on interpreten els papers de Christian Grey i Anastasia Steele.
La trilogia Cinquanta ombres d’en Grey ha obtingut un important èxit comercial des de la seva publicació i ha venut més de 100 milions d’exemplars. Fins i tot la revistaTime  va anomenar E L James com una de les 100 persones més influents de l’any.

Erika Leonard James, ja és un personatge popular i ja no s’amaga sota les sigles de les inicials del seu nom. La trilogia Cinquanta ombres d’en Grey l’han fet molt visible, i l’agradable mare de família, finalment ha sortit de l’anonimat gràcies a les seves novel·les carregades d’erotisme.

El motor de la història és la romàntica i sexual relació entre Anastàsia Steel, una estudiant universitària virginal i inexperta i Christian Grey un seductor empresari multimilionari de 27 anys aficionat a pràctiques sexuals sadomasoquistes de domini i submissió i que compta amb un passat fosc.

Cinquanta obres d’en Grey està dirigida Sam Taylor-Johnson i produïda per Michael De Luca, Dana Brunetti i  E L James.

Trailer de la pel·lícula.

 

Tráiler i fotografia: Universal Spain