L'illa dels llibres

‘Cinco esquinas’ la nova novel·la de Mario Vargas Llosa es publicarà al març de 2016

L’editorial Alfaguara confirma en un comunicat la publicació de ‘Cinco esquinas’ on el premi Nobel de literatura descriu el Perú dels anys noranta.

Segons ha informat l’editorial en un comunicat Mario Vargas Llosa crea un mural riquíssim en detalls i contrastos en el qual personatges de molt diferents ambients socials es veuen afectats per la por provocada pel terrorisme de Sendero Luminoso, el periodisme groc i la corrupció associada a les esferes de poder durant el govern de Fujimori. La història comença quan Rolando Garro, director d’un setmanari sensacionalista, intenta destruir la reputació d’un reeixit enginyer de mines amb unes fotos en les quals apareix en una situació compromesa. Tot es trontolla quan la misèria moral es posa de manifest.

Cinco esquinas es publicarà el 3 de març de 2016 simultàniament a Espanya, Llatinoamèrica i en castellà als Estats Units.
El llançament de la nova novel·la coincidirà amb els actes d’homenatge a l’escriptor en la Biennal Vargas Llosa amb motiu dels seus 80 anys.
Alfaguara celebrarà aquest aniversari amb el rellançament de les vuit novel·les més emblemàtiques en una edició limitada.

Exit mobile version