Carme Riera publicarà “Natura quasi morta” el 24 de febrer.

El dia 24 de febrer, Carme Riera publicarà la novel·la  Natura quasi morta (Edicions 62). L’autora mallorquina aposta per una història amb una bona  dosis d’intriga.

Basada en el cas real de la desaparició de l’estudiant Romain Lannuzel, el 13 de novembre de 2007,que va desaparèixer entre Barcelona i Sabadell sense que mai se n’hagi tornat a saber res.
Inspirant-se en aquest cas, Riera arrenca la novel·la el 21 de novembre de 2008: la desaparició de l’alumne romanès. Constantinu Iliescu de la Universitat en plena vaga anti-Bolonya és la primera alarma que alguna cosa estranya passa al campus. Estudiants, professors i els mitjans de comunicació se’n fan ressò. Aviat Policia i Mossos d’Esquadra,professors i estudiants coordinaran,  esforços per trobar una pista fiable. Però aviat una nova desaparició commocionarà tothom.
Podeu llegir els dos primers capítols en aquest enllaç.

 

Carme Riera, una carrera literària plena d’èxits.
Carme Riera es va donar a conèixer el 1975 amb el recull de contes Te deix, amor, la mar com a penyora.  Des de llavors ha publicat novel·les que han estat premiades amb els premis més destacats de la literatura catalana: Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d’Or…), Cap al cel obert  (2000, premi de la Crítica Serra d’Or), La meitat de l’ànima (2004, premi Sant Jordi) o L’estiu de l’anglès (2006). La seva obra ha rebut el premi Nacional de  Cultura.