Camilla Läckberg publica la vuitena novel·la protagonitzada per Erica Falck i Patrik Hedström

Torna un nou lliurament dels crims de Fjällbacka.

lackberg-maeva-682x1024
Onze anys després de la publicació del primer títol de la sèrie, Camilla Lackberg  presenta el vuité lliurament dels crims ambientats  en el poble de pescadors de Fjällbacka.
Actualment l’escriptora sueca ja és un nom consolidat del gènere negre amb vendes que ja superen els 12 milions d’exemplars.
Erica Falck i el comissari Patrik Hedström tornen a protagonitzar La mirada de los ángeles/ La mirada dels àngels (Maeva/Amsterdam)  on Lackberg torna a remoure el passat  per resoldre casos i misteris del present.

la-mirada-de-los-angelesDesprés de mort accidental del seu fill petit , Ebba i Mårten  es traslladen a l’illa  de Valö per refer la seva vida per instal·lar-se en una granja on va viure la família d’ella.
Novament la tragèdia apareix quan la granja pateix un incendi provocat que farà tornar els fantasmes del passat i més concretament trenta anys enrere, quan tota la família d’Ebba va desaparèixer sense deixar rastre i sense signes de violència. Només Ebba, que llavors tenia un any,  es va salvar i misteriosament  rep cada any una felicitació el dia del seu aniversari signada amb una simple G.
Patrick s’encarrega del cas  i Ericka començarà una investigació  pel seu compte i sospita que l’intent d’assassinat té alguna relació amb el passat.

El títol  de La mirada dels àngels  al·ludeix a les ‘parteres d’àngels’, les dones que  es  dedicaven a practicar avortaments il·legals i  trobar  una llar als nens abandonats.
Un cas real que  serveix a l’escriptora sueca  viatjar de nou a la Segona Guerra Mundial i treure alguns episodis del nazisme, protagonitzats en aquesta ocasió per Hermann Göring, comandant de la Luftwaffe  nazi i la seva dona Carina que tindran un paper destacat a la novel·la.

La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred, Crim en directe,  Empremtes que mai s’esborrenm, L’ombra de la sirena
i els Els vigilants del far són els altres títols de la sèrie.

Fotografia de l’autora Bingo Rimén