La segona novel·la de l’autora de “Pa de llimona amb llavors de rosella” també serà adaptada a la pantalla.

Amb la seva novel·la de debut, Cristina Campos va aconseguir un important èxit amb traduccions a deu idiomes i adaptació cinematogràfica inclosa. La novel·la “Pa de llimona amb llavors de rosella” ha estat un longseller des de la seva publicació l’any 2016.

La productora Brutal Media ha arribat a un acord per portar l’adaptació a la pantalla de la segona novel·la de Cristina Campos “Historias de mujeres casadas”, finalista a Premio Planeta 2022.

Després de vint anys de matrimoni, l’amant imaginari amb qui sempre havia somiat la protagonista de la novel·la es fa realitat. Ella i les companyes de treball recorren tots els temes relacionats amb la feminitat, la sororitat, el poder de l’amor i l’honestedat.

“Història de mujeres casadas” s’inicia amb tres dones de la que es coneixen en un entorn laboral, un inici que “em serveix per a disseccionar la història dels seus matrimonis, però també la intimitat femenina i el desig” ha declarat l’escriptora. La novel·la transcorre per Barcelona, Boston i Formentera l’any 2018.

La Gabriela és una dona casada amb un home a qui estima. A qui adora. Un home que li pidola sexe un cop al mes. I la Gabriela, perquè l’estima, perquè adora el seu marit, sense desitjar-lo, l’hi concedeix. Però cada matí la Gabriela es creua amb un home a qui, incomprensiblement, desitja.

La Gabriela és periodista i treballa al costat de les seves companyes de redacció, la Silvia i la Cósima, dues dones amb qui ha forjat una preciosa i sòlida amistat. Com la Gabriela, també elles amaguen petits secrets als seus marits.

Sobre l’adaptació, el director de Brutal Media, Raimon Masllorens, afirma que “des del primer moment que vam tenir l’oportunitat de llegir el manuscrit vam saber que teníem una preciosa història entre mans, honesta, sincera, moderna. Una mirada molt actual sobre l’amor, el desig i les relacions, amb uns personatges molt potents i reals que t’acompanyen i es queden amb tu molt temps després de llegir-la” Per la seva banda el director de Book & Film Rights, Javier Sanz, afirma que “la novel·la de Cristina ha captivat al jurat del Premi Planeta, ha emocionat milers de lectors i ha començat la seva carrera internacional apassionant un gran nombre d’editors. Inevitablement, ha despertat un furor inusitat en el sector audiovisual,  gràcies a l’experiència de Cristina al cinema.” Sanz assegura que assumeixen “la responsabilitat de trobar, juntament amb Cristina, els millors socis per a portar a les pantalles a Gabriela, Silvia, Cósima i les seves històries d’amor, d’amistat, d’ambició i de sensibilitat. Estem segurs que Raimon i Brutal Mitjana seran una casa meravellosa per a Cristina i junts prolongaran en les pantalles la història d’èxit d’Històries de dones casades”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here