Blackie Books publicarà l’obra infantil ‘Catherine Certitude’ de Patrick Modiano

El mes de novembre sortirà a la venda en català i castellà.

Patrick Modiano infantilPatrick Modiano, guanyador del Premi Nobel de Literatura 2014, és autor de Catherine Certitude, una obra infantil que l’escriptor francès va publicar amb il·lustracions de Jean-Jacques Sempé.

L’editora d’Infantil de Blackie Books, Alice Incontrada, assegura que ‘’era lectora de les obres de Modiano, i fa un temps en vaig trobar a Paris aquesta petita novel·la per a nens. La història de Catherine em va emocionar molt i em vaig sentir molt identificada amb ella i els ‘seus mons’ tan delicadament il·lustrats pel mestre Sempé.’’

Argument: Catherine viu a París amb el seu pare qui també porta ulleres. La seva mare viu a Nova York, i com ella, també vol ser ballarina. Obligada a treure’s les ulleres per ballar, Catherine descobreix de sobte que pot viure en dos mons paral·lels i diferents: el que veu quan porta les ulleres posades, el món real. I l’altre, el món borrós, on no hi ha cantonades, el que veu quan no porta posades les ulleres.
Enfront de les rareses i els misteris dels adults, Catherine començarà a treure profit d’aquest poder que només posseeixen els nens amb ulleres: mirar de cara a la realitat… o no.