L’actor i director nord-americà estrena al cinema ‘Vivir de noche’.

Ben Affleck continua apostant per les novel·les de Dennis Lehane després de l’adaptació l’any 2007 de Gone Baby, Gone (Adiós pequeña, adiós).

No és la primera vegada que una novel·la de l’escriptor nord-americà arriba a les pantalles de cinema. Clint Eastwood amb ‘Mystic River’, Martin Scorsese amb ‘Shutter Island’ i Michaël R. Roskam amb ‘La entrega’ han demostrat el potencial de les novel·les de Dennis Lehane més enllà del paper.

‘Vivir de noche’ forma part de la trilogía iniciada amb Cualquier otro día i que ara ha tancat amb ‘Ese mundo desaparecido’ (Salamandra).

Ben Affleck dirigeix i interpreta la pel·licula ‘Vivir de noche’ al costat de Sienna Miller, Zoe Saldana, Elle Fanning i Chris Cooper que l’acompanyen en el repartiment.
El mateix Affleck també s’ha encarregat del guió d’una pel·lícula ambientada a Boston els anys 20 del segle XX per explicar la història de Joe Coughlin, el fill d’un cap de policia que en plena llei seca es converteix en contrabandista de licors fins a arribar a ser un important gàngster de la Costa del Golf.

Fa pocs dies l’editorial Salamandra ha publicat la novel·la ‘Ese mundo desaparecido ‘que tanca la trilogia.