La ciutat vol recuperar la normalitat prepandèmica amb la Superilla Sant Jordi en el tram  comprès entre Gran Via i l’avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes amb  tot el  Passeig de  Gràcia reservat per a professionals del llibre i la flor.

L’Ajuntament de Barcelona ha acordat amb la Cambra del Llibre crear una superilla de Sant Jordi que recupera la normalitat prepandèmica.

L’epicentre de la celebració de la diada serà el tram comprès entre Gran Via i L’avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes. Els vehicles podran circular pels carrers perimetrals i també pels carrers d’Aragó i València. La resta seran només per a vianants. Dintre d’aquest perímetre acotat, hi haurà dos espais diferenciats. L’eix del passeig de Gràcia estarà reservat per a llibreters i floristes professionals. A l’eix de Rambla de Catalunya, per la seva banda, s’hi instal·laran les associacions i entitats.

Els llibreters i floristes professionals disposaran també d’altres espais en exclusiva, repartits per diferents punts de la ciutat: Plaça Valdivia, Passeig Lluís Companys, Plaça de la Vila de Gràcia, Plaça d’Orfila, plaça Sarrià, Espai Poblenou-Pallars Llacuna-Pujades, Plaça Reial, Plaça Universitat, i Passeig Sant Joan / Arc de Triomf.


La diada de Sant Jordi tindrà també vigília al carrer. Els dies 21 i 22, els establiments de venda de flors i llibres podran muntar les seves parades davant de la botiga; també ho podran fer els flequers, com havien fet ja en edicions anteriors.

Amb l’objectiu de recuperar la normalitat també s’ha anunciat la celebració del tradicional esmorzar de Sant Jordi al Palau de la Virreina amb la presència d’autors i autores i personalitats del món editorial.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here