Arturo Pérez Reverte celebra els 15 anys de les aventures d’Alatriste amb un nou lliurament.

L’any 1996 es va publicar el primer volum del capità Alatriste. Les noves aventures d’Alatriste arribaran el 27 d’octubre.

El puente de los asesinos (Alfaguara), és el títol escollit per Arturo Pérez Reverte per fer viatjar Alatriste  en la Itàlia del segle XVII, on  acompanyat del jove Íñigo Balboa, li ordenen intervenir en una conjura crucial per a la corona espanyola: un cop de mà per assassinar al Dogo de Venècia durant la missa de Nadal, i imposar per la força un govern favorable a la cort del rei catòlic en aquest estat d’Itàlia.

L’any 1996 es va publicar el primer volum del capità Alatriste, el veterà dels terços de Flandes que malviu com espadatxí a sou en l’Espanya del segle XVII.

Quinze anys després es publica la setena novel·la amb un notable èxit entre els lectors i una adaptació cinematogràfica amb Viggo Mortensen  com a protagonista.

Arturo Pérez-Reverte va ser reporter de guerra durant vint-i-un anys i és membre de la Real Academia Española. És autor, entre altres novel·les, El húsar, El maestro de esgrima, La tabla de Flandes, El club Dumas, Territorio Comanche, La piel del tambor, La carta esférica, La Reina del Sur, Cabo Trafalgar; Un día de cólera i El asedio.