Arrenca una nova edició de la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern

Del 19 de Setembre fins al 5 d’Octubre a Barcelona

fira llibre ocasio

La Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern s’ha situat des de fa 40 anys, al Passeig de Gràcia de Barcelona, però  aquest any a causa de les obres que s’estan efectuant en aquesta via, la FIRA es trasllada uns carrers més amunt i fixa els seus estands entre els carrers d’Aragó i Mallorca, a tots dos costats del passeig.

caretell fira llibre ocasio i modernHi particièn al voltat de 38 expositors procedents de tot Catalunya i de diferents ciutats d’Espanya amb un catàleg que inclourà llibres antics i rars  però  llibres d’ocasió amb preus molt assequibles.

El poeta i pintor Narcís Comadira serà un dels protagonistes de la fira perquè és l’autor del cartell i serà també el pregoner d’aquest any. Comadira ha estat guardonat amb premis com el de la Generalitat de Catalunya, el de Ciutat de Barcelona, el Crítica Serra d’Or, en diverses modalitats, i el Nacional de la Crítica.

L’exposició de la 63a edició anirà dedicada al Passeig de Gràcia i els seus elements modernistes on es podran veure fotografies antigues, com les de la “l’illa de la discòrdia” abans de la construcció de la Casa Batlló, imatges interiors i exteriors del Cafè Torino,  fotografies de les escultures modernistes que hi havia a la finca on ara està Loewe, de la construcció de La Pedrera.
L’exposició  es complementa  amb material gràfic com fotografies, postals, diaris, llibres i mapes.

Els estands romandran oberts, de forma ininterrompuda, de dilluns a dissabte de 10.00 a 21.00h i diumenges i festius d’11.00h a 21.00h.

La FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN està organitzada pel Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya i compta amb el suport i col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals, de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.