Angle Editorial i Cossetània es fusionen

9 Grup Editorial gestionarà el catàleg dels dos  segells editorials amb l’objectiu d’enfortir-se i afrontar els reptes de futur.

Jordi Ferré assumirà  la direcció general de 9 Grup Editorial que gestionarà els segells Angle Editorial i Cossetània Edicions en català, i els dos segells en castellà Cuadrilátero de Libros i Lectio Ediciones de forma conjunta.

9 Grup Editorial suposa la unió de dos catàlegs editorials molt complementaris, de manera que es mantindran les principals temàtiques de totes dues editorials (assaig d’actualitat, cuina, excursionisme, narrativa, esports, gran format il·lustrat, fotografia en blanc i negre, etc.).

Ara, 9 Grup Editorial es converteix en el segon grup editorial pel que fa a títols publicats en català, amb prop de 150 títols anuals (excloent editorials de llibres de text).

Els dos segells editorials ja han col·laborat conjuntament en projectes importants per a l’edició en català com la creació d’Edi.cat, el primer portal en català de llibres digitals o la creació de la comercial Xarxa de Llibres, entre d’altres.

Angle Editorial es va fundar el 1992 i és un segell amb un catàleg consolidat en l’assaig, la narrativa i el llibre de gran format il·lustrat. Cossetània Edicions, fundada l’any 1996, té un catàleg on destaquen especialment les guies d’excursionisme, turisme, natura, cuina, assaig esportiu, entre d’altres.
Amb la fusió el fons editorial suma més de 1.500 títols entre els quatre segells.