Alvaro Campillo defensa les dietes cetogèniques a ‘Toda la verdad sobre la dieta Dukan’

L’illa dels llibres ha entrevistat al doctor Campillo.

El doctor Álvaro Campillo Soto  és un dels defensors de les dietes cetogèniques, baixes en hidrats de carboni.
La dieta Dukan és una d’aquestes dietes  i que compta amb milions de seguidors arreu del món al mateix temps que apareixen veus que destaquen els aspectes negatius de la famosa dieta del francès Pierre Dukan.

Campillo argumenta que part de les crítiques es deuen per la ignorància del personal sanitari i també per  qüestions econòmiques ‘amb la dieta Dukan et pots comprar el llibre i seguir-la  i fer que  el metge de capçalera et faci unes analítiques  de control. La Dieta Dukan es basa en aliments naturals i frescs que es troben als nostres mercats i de consum habitual. Amb aquest mètode algunes clíniques d’aprimament han vist disminuir considerablement el seu negoci’ 

Alvaro Campillo és  especialista en metodologia científica aplicada a l’estudi de la nutrició i l’obesitat.
Autor dels llibres ‘Dieta Dukan y salud’ i ‘Toda la verdad sobre la dieta Dukan’ RBA, on posa en dubte les dietes tradicionals  basades en la piràmide nutricional i defensa les dietes dissociades  a força de proteïnes afirmant que les dietes cetogèniques com la Dukan són les més saludables .

El doctor assegura que les dietes cetogèniques són bones per a tota la familia i  molt beneficiosa per als diabètics, ja que redueix la resistència a la insulina i millora el control glucèmic, a més de reduir els marcadors de risc cardiovascular i de complicacions de la diabetis.
Sobre si la famosa dieta  produeix càncer, el doctor assegura que redueix la velocitat de creixement dels tumors i les seves possibilitats de metàstasi.

L’illa dels llibres ha entrevistat al doctor Álvaro Campillo.
Escolta l’àudio: