Albert Sánchez Piñol rep el Premi dels Lectors de L’illa dels llibres

‘Victus’ ha estat la novel·la més votada entre els lectors de L’illa.

ALBERT SANCHEZ PIÑOL illaL’escriptor Albert Sánchez Piñol ha rebut el III Premi dels Lectors de L’illa dels llibres.

La novel·la ‘Victus’ ha estat la més votada entre  els lectors de L’illa dels llibres.  En aquesta edició s’han rebut gairebé 10.000 vots repartits entre les 15 novel·les candidates al premi proposades per L’illa dels llibres.

Es tracta d’un premi a obra publicada i són precisament els lectors qui  amb el seu vot decicideixen l’obra guanyadora.

En el marc de la 31ª Setmana del Llibre en Català, el 12 de setembre , s’ha fet la cerimònia de lliurament del premi amb l’assistència de  l’escriptora Coia Valls, guanyadora de la II edició del Premi dels Lectors de L’illa dels llibres, Isabel Martí, editora de La Campana i Jordi Milian director de L’illa dels llibres.

Albert Sánchez Piñol  s’ha mostrat molt agraït pel premi i ha destacat que han estat precisament els lectors  els qui li han donat el guardó. També ha recordat que aquest és el primer premi que rep a Catalunya.

Ambientada durant la caiguda de Barcelona l’any 1714 a mans de les tropes de Felip V, a través dels ulls del jove Martí Zuviría, un expert en fortificacions, Victus, narra un moment clau de la història catalana.

La novel·la  publicada originalment en castellà per l’editorial La Campana el mes d’octubre de 2013 va ser traduida al català el mes de març. Victus va ser també la novel·la més venuda del  passat Sant Jordi.
[cycloneslider id=”iii-premi-dels-lectors-de-lilla-dels-llibres”]

Albert Sánchez Piñol agraeix en una carta haver rebut el Premi de L’illa dels llibres