Al país del núvol blanc, l’èxit editorial de Sara Lark.

‘Al país del núvol blanc’, de Sarah Lark, s’ha convertit en un fenòmen editorial a països com Alemanya. Sara Lark ha decidit escriure una trilogia sobre la cultura dels maoris i la colonització de Nova Zelanda.

Al país del núvol blanc és el primer títol de la trilogia publicada per Ediciones B. L’escriptora a alemanya va treballar com a guia turística a Nova Zelanda i per tant coneix força bé la cultura maorí. Al país del núvol blanc ha funcionat molt a països com Alemanya fins al punt de convertir-se en un bestseller. La novel•la va suposar el debut de l’escriptora alemanya que ben aviat va comneçar a rebre elogis per part de la crítica i el públic. L’edició en castellà ha venut més de 100.000 exemplars, gràcies al boca-orella de llibreters i lectors.
Ediciones B també ha estat l’editorial encarregada de publicar l’edició en català. Properament l’editorial ediciones B ha anunciat que publicarà abans de Sant Jordi, La cançó dels maoris la segona part de la trilogia situada a Nova Zelanda.
Situada l’any 1852 dues dones britàniques la Gwyneira i la Helen comencen un viatge que les durà a la colònia anglesa de Nova Zelanda per casar-se amb dos homes que encara no coneixen. Després de tres mesos de viatge en vaixell, les dues dones arriben a Nova Zelanda on afrontaran  nous reptes i costums i sobretot  el contacte amb la cultura maorí.
Amor i odi formen part dels ingredients d’una novel•la que respira aires victorians en les seves pàgines i que destaca també per la força dels seus personatges, especialment els de  Gwyneira i la Helen.
Sarah Lark és el pseudònim de Christiane Gohl. L’escriptora alemanya viu actualment a Mojácar, Almeria on té una granja on acull  cavalls abandonats.

AL PAÍS DEL NÚVOL BLANC
Sarah Lark
Ediciones B
735 pàgines.