L’autora de “La noia del tren” publicarà l’1 de setembre la tercera novel·la

Paula Hawkins explora a “A foc lent”, (Columna/Planeta) les raons últimes que poden portar, qualsevol persona que hagi patit, a matar, i ho fa a través de tres dones que s’enfronten als prejudicis que la societat projecta sobre elles.

L’autora assegura: “El que volia mostrar en aquest llibre és que cap tragèdia passa de forma aïllada: un accident a la infantesa pot tenir conseqüències una dècada després; confiar en la persona errònia en el moment equivocat pot arruïnar una vida per complet” Hawkins amb la novel·la “A foc lent” vol “saber com arribem a convertir-nos en les persones que som, com triem a què aferrar-nos per curar les nostres ferides”.

Sobre l’argument la novel·la arrenca amb la descoberta del cos d’un jove brutalment assassinat en una casa flotant de Londres desencadena sospites sobre tres dones.

La Laura és la noia conflictiva que va quedar amb la víctima la nit que va morir; la Carla, que encara guarda dol per la mort d’un familiar, és la tieta del jove, i la Miriam és la veïna indiscreta que amaga informació del cas a la policia. Tres dones que no es coneixen, però que tenen connexions diverses amb la víctima. Tres dones que, per motius diferents, viuen ressentides i que, conscientment o no, esperen el moment de reparar el mal que els han fet.

Paula Hawkins va aconseguir un èxit internacional amb la novel·la “La noia del tren” l’any 2015

I anys més tard publicaria la seva segona novel·la, Sota l’aigua.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here