El Premi Pin i Soler es renova

Oberta la convocatoria del Premi Ciutat de Tarragona de novel·la

Premis Tarragona

El 25è Premi Pin i Soler serà publicat a l’editorial Angle Editorial i no a Columna com era habitual fins ara.
L’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona han decidit apostar per Angel Editorial  a més millorar la dotació econòmica del premi que puja a 21.000 euros i que a partir d’aquesta edició no serà considerada com un avenç de drets d’autor.

L’organització també ha renovat el jurat que queda constituït per Maria Lluïsa Amorós, Margarida Aritzeta, Pere Guixà, Jordi Llavina, Bernat Puigtobella, a més del representant d’Òmnium Cultural com a secretari.

El termini de presentació de treballs finalitza el proper dia 15 de gener, a les 24 h i el lliurament del premi tindrà lloc un dissabte del mes de maig de 2015.

A més del Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler, també s’han convocat el ,Premi de traducció Vidal Alcover, dotat amb 12.000 €, que editarà edicions de 1984 i el Premi de narrativa curta per internet Tinet, dotat amb 1.000 €, que editarà Cossetània edicions.

+ INFORMACIÓ BASES PREMIS

 

FOTOGRAFIA (d’esquerra a dreta: Joan Cavallé, tècnic de lletres de l’Ajuntament; Rosa Maria Codina, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès; Begoña Floria, regidora de cultura de l’Ajuntament; Xavier Brotons, en representació del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i Rosa Rey, en representació d’Angle Editorial. autor: MAURI).